Mindfulness trainingen en tarieven

De Mindfulness training is er als klassieke 8- weekse groepstraining, als individuele training, en als training op maat. Voor werknemers in bedrijven en instellingen, voor deelnemers aan herstel- resocialisatie programma’s kan een aangepast programma gemaakt worden.

Vergoedingsmogelijkheden.

* Steeds meer werkgevers vergoeden de kosten van een training voor hun werknemers, bijvoorbeeld bij -dreigend- ziekteverzuim of burn-out. Werkgevers en werknemers hebben veelal een budget voor preventie ziekteverzuim en of persoonlijke ontwikkeling.
Uitval door stress is vele malen duurder dan kosten van een effectieve training op basis van Mindfulness.
*Wanneer er een indicatie van een specialist of de huisarts is om de training te volgen, kunnen voor particulieren de kosten ook meegenomen worden in de aangifte inkomstenbelasting onder aftrek ‘bijzondere ziektekosten’.
* Verschillende zorgverzekeraars vergoeden een Mindfulness training (gedeeltelijk) via de aanvullende verzekering. Voorwaarde is dat de training wordt gegeven door een trainer die lid is van de beroepsvereniging VMBN cat 1. Daarnaast is een verwijzing van bedrijf- of huisarts nodig. Individuele trainingen worden soms vergoed vanuit de aanvullende verzekering bij alternatieve geneeswijzen en psychosociale therapie. Informeer altijd even bij uw ziektekostenverzekering.

Er is mogelijkheid om in termijnen te betalen en er is altijd overleg mogelijk over het tarief wanneer de kosten een onoverkomelijk probleem zijn!

  • Introductie workshop Mindfulness
  • 8- weekse groepstraining  Mindfulness -MBCT
  • Individuele Mindfulness training -MBCT
  • Mindfulness ‘op het werk’, maatwerk- en vervolg trainingen

Groepstraining Mindfulness- MBCT

De groepstraining is een combinatie van de MBSR en MBCT training met elementen uit de Cognitieve Therapie. Elke les heeft een eigen thema. Een groepstraining biedt mogelijkheid voor leren van elkaar en elkaar stimuleren. Een groep bestaat uit minimaal 4 en maximaal 8-10 deelnemers.

De training omvat 8 wekelijkse sessies van 2-2,5 uur met theorie, oefeningen en uitwisseling van ervaringen met de oefeningen. Na afloop van de training is er na ongeveer 2 maanden een 9-e terugkomles. Inclusief werkmateriaal: hand-outs, en oefen geluidsbestanden,  voorgesprek/intake.

Locatie: praktijk Liesbeth Oberman, Leeuwerikstraat, Leeuwarden

Tarief particulier:   355,- incl.
via bedrijf/werkgever:   475,- incl.

Individuele training Mindfulness- MBCT

Sommige mensen willen wel een training volgen, maar liever niet in een groep. In een individuele training is meer ruimte voor het aan bod komen van persoonlijke thema’s.

De individuele training omvat 9 sessies van ruim 2 uur met theorie en oefeningen.
Inclusief werkmateriaal:  hand-outs en geluidsoefenbestanden

Locatie: praktijk Liesbeth Oberman, Leeuwerikstraat in Leeuwarden.

Tarief particulier:  635,- incl.
Via bedrijf/werkgever:  890,- incl.

 

Mindfulness op het werk, maatwerk- en vervolgtrainingen

Voor bedrijven en instellingen kan een programma ‘Mindfulness op het werk’ worden verzorgd.
Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een introductie workshop, een 8 weekse interne training, of een aangepaste training. Informeer naar de mogelijkheden.  Aan de hand hiervan wordt een tarief en offerte vastgesteld. De trainingen worden aangeboden voor jong volwassenen, volwassenen en ouderen.

Geregeld hebben mensen na een 8- weekse training nog behoefte aan een vervolg. Dit kan zijn voor ondersteuning van de eigen Mindfulness beoefening of om de Mindfulness na enige tijd weer op te frissen.

Vervolg Mindfulness – verdieping en compassie training:
Een vervolg op de 8- weekse training in een serie van 5 losse lessen  van 2 uur.  Ook individueel zijn deze lessen te volgen. Eigen wensen en mogelijkheden zijn altijd bespreekbaar.

Interesse in één van de trainingen?

Neem dan nu vrijblijvend contact op
Oberman

Liesbeth Oberman

Mindfulness trainingen
Leeuwerikstraat, Leeuwarden
contact@liesbethoberman.nl
06-10728731

Meld je aan op de nieuwsbrief

#2023

Nieuw jaar

geef me
nog wat
van het oude

dat vertrouwde
wat bekend is

breng me
niet teveel gemis

beloof me dromen
en gesprekken

nieuwe kansen
nieuwe plekken

met ook hoopvolle
dagen erbij

en de liefde
steeds dichtbij

@WadWichtDicht

Meer tweets...